Menu

Café

Een biertje, een wijntje of één van onze prachtige whiskies. Bij ons is het altijd gezellig!

Gezellig bruin café in het centrum van Breda. Met zeer ruime keuze aan speciaalbieren, single malt whiskies, gin tonics en regelmatig live muziek.

Sinds 1996 is Café Publieke Werken een begrip in Breda. De ongedwongen sfeer, oprechte gastvrijheid en het lekker eten & drinken maken ‘Publieke Werken’ tot een café waar iedereen zich thuis voelt. Na de verbouwing in augustus 2015 staan er maar liefst 15 bieren op tap en is er nog veel meer keuze op fles! Wanneer kom jij deze proeven?

Iets te vieren of wil je een borrel bij ons organiseren?
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je mag natuurlijk ook altijd even bellen, dan kijken we direct of jouw datum nog beschikbaar is in onze agenda. 076 - 521 86 25.


"Wie borrelt er eigenlijk niet bij PW?"

Publieke Werken, een trots lid van het Hertog Jan Genootschap.

Publieke werken is een trots lid van het Hertog Jan Genootschap. Wij tappen al vele jaren met passie en liefde uw Hertog Jan bier. Een biertje tappen doen wij niet zomaar. Onze bieren worden op de juiste temperatuur, met liefde en kundig voor u getapt. U bent van harte welkom!

De website van het Genootschap van Hertog Jan bekijken? Klik op het logo.


Café reserveren

Met het verzenden van het formulier gaat u akkoord met onze privacy disclaimer. Wij respecteren uw privacy en de gegevens worden nooit aan derde verstrekt.

Menukaarten


Wordt fan van ons op Facebook

Facebook